Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

Pravno obvestilo

 

Spletno trgovino www.ekosvit.si upravljaja podjetje K.M.K. BOX, d.o.o. iz Izole.

 

Spletna trgovina www.ekosvit.si, vsi podatki, slike artiklov in grafika prikazani na spletni strani so last K.M.K. BOX, d.o.o. ter so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa se morajo ohranjati navedbe o avtorjih in viru in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez dovoljenja avtorjev.

 

Ponudnik www.ekosvit.si se trudi, da bi spletna trgovina vključevala točne in ažurne informacije. Kljub temu se lahko lastnosti artiklov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Slike artiklov so simbolične in ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, dodatna oprema).

 

Ponudnik www.ekosvit.si ne odgovarja za mnenja kupcev in druge vsebine, na katere nima vpliva.

 

Za dodatne informacije in pooblastila se obrnite na:

K.M.K. BOX, d.o.o.

INDUSTRIJSKA CESTA 4 F
6310 IZOLA

KONTAKTNI PODATKI

Telefon:

+386 40 876 700

 

Fax: +386 5 66 30 564

E-mail:   jernej@dp-morgan.com