Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

DOSTAVA - na željeni naslov s Pošto Slovenije

 

  

Blago, naročeno v spletni trgovini www.ekosvit.si dostavlja Pošta Slovenije, ki je naš pogodbeni partner.

Dostava blaga je po navedenimi pogoji omejena na ozemlje države Slovenije. Spletna trgovina www.ekosvit.si ni odgovorna za morebitno prekoračitev roka dostave, katere vzrok nastane po oddaji pošiljke. Dostava se izvrši na vaš naslov, naveden ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, vam dostavljalec pusti sporočilo o prejeti pošiljki, katero lahko v označenem času dvignete na enoti pošte

 

Stroški dostave

 

Stroški dostave se obračunajo naslovniku in sicer v višini 3 €. Pri naročilih v skupni vrednosti nad 60 € JE DOSTAVA ZA NAROČNIKA BREZPLAČNA, stroške dobave pa v tem primeru krije www.ekosvit.si. Pri plačilu po povzetju Pošta zaračuna privizijo za plačilo preko plačilnega naloga, ki pa je enaka plačilo položnice na Pošti. Vseeno priporočamo plačilo preko storitev spletnega bančništva na podlagi predračuna. To možnost je mogoče izbrati med postopkom naročanja.

 

Dobavni rok

 

www.ekosvit.si se zavezuje, da bo naročeno odpravila v dogovorjenem roku. Rok odprave blaga iz zaloge je največ pet delovnih dni.

Ko bo blago odposlano oz. bo pripravljeno za prevzem, boste o tem obveščeni po elektronski pošti. Dobavni rok začne teči  ob 12. uri na dan prejema naročila oziroma takrat, ko boste preko e-pošte prejeli obvestilo, da je vaše naročilo v obdelavi. V primeru, da blaga ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam ponudili nadomestni izdelek oziroma se z vami dogovorili o dobavnem roku. V kolikor vas ob poskusu dobave s strani poštnega uslužbenca ni doma, vam le-ta pusti sporočilo. Pošiljko je možno dvigniti na označeni enoti pošte. Če obvestila niste prejeli, obvestite www.ekosvit.si, kjer bomo poskrbeli, da bo naročeno blago ponovno dostavljeno v najkrajšem možnem času.

Ob dobavi blaga bo priložen račun.